Viata in Japonia(38)
Raspunsuri - Pagina 9
ella@ spune:
quote:
Originally posted by devyllaquote:Nu mi l-a recomandat medicul din pacate.Nu am vrut sa testez nimic,mai ales medicamente.M-am tinut pe pozitie 3 zile,iar apoi la insistentele sor'mii,care a primit de la doctor bufferin in timpul sarcinii,am luat!Nu vreau sa mai,sper sa nu mai am asa dureri,sotul a sunat un prieten doctor si i-a recomandat sa il i-au doar in caz de urgenta si sa nu fac din asta un obicei.
Originally posted by hannen
Devylla,ai luat bufferin?Ai intrebat dr.???Nu cred ca e recomandat in sarcina,sfatul meu e sa nu "testezi" nimic.Mergi la dr. tau si roaga-l sa-ti dea ceva de durere de cap,sigur iti da ceva.
Al meu doctor nu a vrut sa imi dea altceva inafara de niste medicamente f usoare.Mi-a zis sa mai rabd putin ca intr-o luna ma vor lasa.
Cafeaua nu si-a facut efectul.
Acum am alta dilema,nepoata mea a facut 'ringo bioki',nu stiu cum se traduce in romaneste si ce pericole exista daca o fac acum in timpul sarcinii.Stie careva?
Sabina Y.15+
japonia prin ochii unui amator
Devylla ringo bioki e oreon din pacate nu stiu ce probleme ar aduce sarcini.
Sanatate multa!

http://photos.yahoo.com/sugimuraionela/
devylla spune:
Merci fetelor pt raspunsuri.
M-am interesat,nu stiu daca e oreion,boala se manifeste simplu:obrajorii se innrosesc puternic,cum ne ziceau bunicii:'sa fi rosie in obraji,ca asa esti sanatoasa'.
Dar cum nepoata mea e mai mereu palida,dintr-o data,a fost rosie in obraji,asa ca a dus-o la doctor.La adulti apare decat febra si poate putin colorat in obraji.Nu e obligatorie medicatia in cazul adultiilor.
Daca e sa fie oreion,l-am facut in copilarie...insa oreionul se manifesta altfel nu?
Andro merci de griji...am luat-o razna...imi fac griji parca prea din orice,ar trebui sa ma mai calmez![]()
Oricum stau departe de ele acuma...ca e posibil sa aibe influenza...deja ma izolez:D
Gata...v-am zapacit atata cu prob mele,am plecat!
O zi frumoasa!
Sabina Y.
15+
hannen spune:
Sabina,nu e oreion,la oreion ii zice "otafuku kaze" si se umfla glandele parotide si principalele glande salivare ...adica stii tu,sub urechiuse,barbie.Ale mele au avut amindoua,tot de la cresa![]()
N-am idee daca "ringo bioki" asta afecteaza sarcina.Sincer n-am auzit pina acum de boala asta.
mamaluidavid spune:
Prezent!
Ca nu am mai semnat condica de cateva zile!
Eu sunt ocupata ,m-a palit acum plecatul in Romania,vreau sa mergem in aprilie si tot caut bilete,ba pe net,ba telefoane la agentii.
Nu stiu ce varianta sa aleg 
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
kawaichan spune:
Stefania,sa ne tii la curent,ca si noi vrem sa tragem o fuga in Golden Week.Unde faci escala,la Viena? Noi de obicei le comandam pe net,pe etour,si le luam in aeorport de la ticket counter-merge f repede.
devylla spune:
Bei da' nu e corect...
,toata lumea merge acasa....vreaaauuu si eu
Sabina Y.
15+
hannen spune:
Sabina,nici eu nu merg asa ca te consolezi cu mine.Mai bine vine "acasa" la mine ,ies mai ieftin![]()
Am o leneeeeeeeee de ma doare,am sa ies cu copiii afara ,cam tirziu da` abia acum mi se trezi pitica.
Ce gatesc azi inca nu stiu,ma fac c`am uitat.![]()
hanako2004 spune:
PREZENT
hannen te-ai suparat rau
ca mai chiulim si noi
sabina draga dar tu parca asta vara ai fost acasa
ce zici de mine de2 anisori..bine dar nici nu ma omor sa ma duc
eu am deci cand sa o mergem ...cand emilica va face 5 ani
pana atunci nu ma risc
![]()
o zi buna in continuare
POZICI "' luna Martie..vacanta in paradis SAIPAN
POZICI NOI
LA bucatarie

Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0
devylla spune:
quote:Pai 'acasa' vine la mine...da' asta prin septembrie cand oi naste...pana atunci...chiar,ma consolez cu tine
Originally posted by hannen
Sabina,nici eu nu merg asa ca te consolezi cu mine.Mai bine vine "acasa" la mine ,ies mai ieftin
Am o leneeeeeeeee de ma doare,am sa ies cu copiii afara ,cam tirziu da` abia acum mi se trezi pitica.
Ce gatesc azi inca nu stiu,ma fac c`am uitat.
Hanako am fost acu' fix un an!Da' insa de atunci s-au schimbat prea multe...si trag dorul de 'acasa' de cand eram inca in scoala,mai mult
Sabina Y.
15+japonia prin ochii unui amator